torsdag den 19. november 2015

Test | twist loops & weavy loops

---------------------- Danish below-----------------vvvv


ENGLISH

This week I went shopping for christmas gifts and found myself wondering whether or not any of these would be good for my nieces. I tried to keep an open mind while testing, even though it proved quite hard.

Twist Loops
I have seen this product in so many places, but didn't think it was for me. After fiddling with it for a lot of hours it was clear though, that it is more of a grown up hobby, than a children's toy. It is hard to use and the end product is, well, plasticy. The great thing about this is that it is so different. I learned something new, and that i always exciting! I think the box should say 12+ though, because it is pretty difficult to get started.

Weavy Loops
Not much to see here. The product is of nice quality, but I think if I am going to be giving the girls something like this, it would be better to buy them some clasps, some nice cord and other bits on E-bay. "weavy loops" makes very little sense, and is even somewhat annoying to try and use.

Conclusion?
I am glad I bought twist loops, and I will try and integrate the elastics into other things. Weavy loops wasn't a complete waste of money, but only because it had some nice cord and some clasps.

Oh! and status update on my computer; the whole thing was basically fried, but my new parts came in today - yay! Normal videos from next week I think : )

Have a nice day ^_^DANSK
I denne uge var jeg ude for at købe de første julegaver, og jeg faldt over de her to produkter. Jeg kunne ikke helt regne ud om de ville være gode til mine niecer, så jeg besluttede mig for at teste dem først. Jeg regnede med at de begge ville være gode og sjove, men ting ser ofte lidt anderledes ud når de bliver pakket op.

Twist Loops
Det her har været over det hele i lang tid, og jeg har ikke rigtig tænkt at det egentligt var noget for mig, så jeg har ikke prøvet det før nu. Efter at have prøvet at få det til at fungere i lang tid stod det klart, at det er mere en ting til store børn/voksne end det egentligt er et stykke legetøj til små børn. De ting man får ud af det er plastic-agtige og lidt tarvelige, men jeg lærte noget nyt, og det er altid fedt! At producenten selv mener at det kan bruges helt ned til 6 år er helt ude i hampen, men lidt ældre, 10 eller 12 kan jeg godt se måske ville have tålmodigheden til at rode med det. Det er svært at komme i gang med, og kræver stor tålmodighed

Weavy Loops
Dette var en smule skuffende. De ting der er i kassen er af god kvalitet, men det er ærgerligt at det mest bare er et kit med forskellig snor og lukkemekanismer i, frem for et egentligt værktøj/ redskab. Deres "dims" var irriterende at bruge, og gjorde det ikke nemmere at knytte.

Konklusion?
Jeg er glad for at jeg købte Twist Loops, og jeg vil prøve at bruge det sammen med hækling eller andet i fremtiden. Det er dog alt for svært til, at jeg ville købe et sæt til mine niecer. Weavy loops indeholdt nogle gode ting, men selve produktet ville jeg hverken købe til mig selv eller give i gave.

Og så er der det der med min computer: Den var mere eller mindre død, den brændte mine ram af, så jeg har været ude og købe dele til en ny. De kom i dag, så der burde være en normal video i næste uge, når jeg har fået samlet den : )

Hav en goooooood dag : D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar